www.neuzeninterneuzen.nl

Kom dat zien, kom dat zien!!!!!
Nog geen twee weken staat onze nieuwe website Neuzen in Terneuzen (www.neuzeninterneuzen.nl) online en de collectie blijft maar groeien. Neem dus zeker (regelmatig) eens een kijkje, want anders wordt de rondleiding wel heel erg lang in ons digitaal museum.

Westdorpe-illustratie-Westdorpe-meer-dan-20-graden-van-Hament Westdorpe-sticker-Rabobank-ontdek-je-stekje-Westdorpe-daar-zit-je-goed Terneuzen-lepel-Verstraeten-en-zonen Terneuzen-tegel-stadhuis Sas-van-Gent-bierviltje-De-Sloebers Sas-van-Gent-glazen-tegel-wapenschild Terneuzen-algemene-postkaart-1 Terneuzen-algemene-postkaart-2 Sas-van-Gent-algemene-postkaart-1 Logo_NeuzenInTerneuzen_A

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *